Welkom!

Hoi, welkom op mijn blog!

Mijn naam is Roos, geboren in de jaren ’80 en ik heb een grote liefde voor fotografie, bloemen, vintage en… gezond eten.

Ben ik een healthfreak of fitgirl? Nope. Ik worstel al bijna mijn hele leven met mijn gewicht, omdat ik dus van lekker eten houd, maar niet geschikt ben voor diëten. Tot ik enkele jaren geleden begon met bewust en gezond eten. De kilo’s vlogen er af en ik voelde me stukken beter. Zelfs tijdens mijn zwangerschap gaf ik niet toe aan eetbuien. Helaas waren mijn zwangerschap, bevalling en kwaamtijd geen roze wolk en dus viel ik snel terug in mijn comfortzone: snaaien.

Na een half jaar was het wel genoeg. Ik was weer flink aangekomen en voelde me alles behalve gezond. Niet alleen fysiek had ik een boost nodig, ook mijn mindset was veranderd. Na een jarenlange carrière in het harde zakenleven, had ik het gevoel daar niet meer te passen. Ik wilde meer doen met mijn creativiteit en wilde mensen gaan inspireren, zoals ik zelf altijd geïnspireerd word. Mijn Instagram account was het eerste stapje in deze richting. Als inspiratie dacht ik hierbij aan het tegeltje dat vroeger bij mijn opa en oma in de gang hing: “wie het kleine niet eert is het grote niet weert”.

Ik kan enorm genieten van een heerlijke kop koffie, een ontbijtje met vers fruit of een fleurige bos bloemen. Ook ben ik vaak recepten aan het uitproberen en bedenk ik hoe ik de gerechten zo leuk mogelijk kan presenteren. Ik verslind kookboeken, kookblogs, interieurblogs en -tijdschriften en ga regelmatig op pad om de gezelligste koffie- en eettentjes te spotten. De foto’s maak ik met mijn Nikon D3400 en soms met mijn Samsung S7.

Hopelijk kan ik je inspireren met mijn foto’s, recepten en blogs.

Xx