Koffie&zoet bij Everything Sweet in Rijen

Als je leest over hotspots waar je écht naar toe moet gaan voor een heerlijke bak koffie en een huisgemaakt taartje, dan gaat dat vaak over tentjes in een grote stad. Ik doe het nu eens anders, want Everything Sweet is echt een favorietje van ons en ligt toch echt in een dorp. Maar, zoals ze zelf op de website zeggen: in een grote stad zou dit gezellige koffiebarretje niet misstaan.

Wij ontdekten Everything Sweet eigenlijk meer bij toeval. Toen onze kleine nog wat moeilijk sliep en wij dus nogal eens rondjes met hem reden zodat hij een slaapje deed, stippelde ik wel eens gezellige routes uit. Gewoon via Google Maps wat leuke dorpjes langs en kijken of we ergens even een bakkie koffie konden doen.

En zo belandden wij dus in Rijen. Eerlijk gezegd, de rest van het winkelcentrum is niet heel spannend, al zitten er wel handige winkels als een bakker, drogist, slager, slijter en supermarkt. En je kunt er prima (gratis) parkeren.

Koffie in een gezellige huiskamer

Everything Sweet bevindt zich op een gezellig pleintje aan de Hoofdstraat. In de zomer hebben ze een fijn terrasje. Maar het liefst zitten wij binnen. De sfeer is supergezellig. Mede door de fijne inrichting, als een huiskamer, maar vooral door al het lekkers dat er te vinden is. Naast koffie drinken en lunchen kun je namelijk ook veel lekkers voor thuis kopen. Net als leuke cadeautjes en woonaccessoires.

Inmiddels zijn wij er al zo’n drie of vier keer geweest en iedere keer is het een feest. Of we nu gaan voor een verse koffie met taart van de dag, een smoothie of een lunch, het valt nooit tegen. Het personeel is ook supervriendelijk. Je voelt je er gewoon thuis, ook als je niet van het dorp zelf bent.

 

Dus, als je eens in de buurt bent en je hebt zin in een heerlijke koffie of thee, want ja, ze hebben er ook zeer bijzondere thee, met iets lekkers, ga dan zeker hierheen. Je krijgt geen spijt! Wel dikke heupen, maar who cares. En tip: neem wat bonbons mee voor thuis, die zijn zó lekker!

https://www.everythingsweet.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.