Caesar dressing

Caesar dressing

Volgens de meeste mensen hoort er in een Caesar dressing ansjovis. Nu blijkt dat niet helemaal waar te zijn. In het oorspronkelijke recept zit worcestersauce. Ik vind alletwee niet echt lekker. Dus ik maakte een dressing met zwarte olijven als een vervanger voor beide. Heerlijk fris en skinny!

Wat gaat erin:

  • 150 ml Griekse yoghurt 0%
  • sap van een halve citroen
  • 2 eetlepels ontpitte, zwarte olijven
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • snuf peper en zout

Hoe maak je het:

Heel simpel: doe alle ingrediënten in een keukenmachine en maal tot een glad geheel. Mix het echter niet te lang en ook niet te hard, dan gaat het schuimen.

Heel erg lekker bij een Caesar salad (ja, echt!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.